TAFELTENNIS

Snel, slim en sportief.

Uit allerlei onderzoeken komt steeds weer naar voren dat de meeste Nederlanders wel eens hebben getafeltennist. Menigeen sloeg in de bedrijfskantine, op school of op de camping wel eens tegen het celluloidballetje. Tafeltennis is bij uitstek een sport waarbij de leeftijd een minder grote rol speelt. Wanneer je op jonge leeftijd met deze sport begint, kan je zelfs een hoog niveau aan spelkwaliteit bereiken. De tafeltennisbond biedt daarom aan jong en oud allerlei competitievormen en toernooien aan waarin iedereen zijn of haar ei kwijt kan.

Ben je al wat ouder? Tafeltennis blijkt een ideale sport te zijn wanneer de jaren beginnen te tellen. Het is erg gezellig om met medesporters een paar uur te gaan "pingpongen".

Even de dagelijkse beslommeringen van je af spelen…….! Maar omdat in een een uurtje tafeltennis zo ongeveer alle spieren in het menselijk lichaam aan het werk worden gezet, is onze sport bij uitstek geschikt om fit te te worden, te zijn…… en te blijven. Tafeltennis is een snelle, flitsende, gezonde, bewegingsrijke, eerlijke en heerlijke sport. Tafeltennis is net wat voor jou!!!Nieuwe wedstrijd-shirts aangeboden door Peter van Zanten


width="480"